


Suggesties
Voorgerechten
​​​
Salade van verse tomaat, garnalen en avocado
Een frisse combinatie van sappige tomaten, handgepelde grijze garnalen en romige avocado.
€29
​
Rijkgevulde vissoep
Huisgemaakte bouillabaisse geserveerd met geroosterd brood, pittige rouille en geraspte kaas.
€21
​
Gebakken Sint-Jakobsvruchten
Perfect gebakken sint-jakobsvruchten met een zachte broccolimousseline en blanke botersaus.
€27
​
Hoofdgerechten
​
Parelhoensuprême
Geserveerd met romige risotto van champignons en afgewerkt met een rijke jus uit de Périgord.
€36
​
Traag gegaarde lamsfilet
Met een korstje van mosterd, gratin dauphinois, gestoofde savooikool en een jus van oude port.
€38
​
Gebakken zalmfilet
Begeleid door jonge spinazie, asperges en een fijne garnalencoulis.
€32
​
Filet van zeewolf met curry en kokos
Geserveerd met paprika, groene asperges en mosselen.
€34
​