top of page

Suggesties

Voorgerechten

​​​

Salade van verse tomaat, garnalen en avocado
Een frisse combinatie van sappige tomaten, handgepelde grijze garnalen en romige avocado.
€29

​

Rijkgevulde vissoep
Huisgemaakte bouillabaisse geserveerd met geroosterd brood, pittige rouille en geraspte kaas.
€21

​

Gebakken Sint-Jakobsvruchten
Perfect gebakken sint-jakobsvruchten met een zachte broccolimousseline en blanke botersaus.
€27

 

​

Hoofdgerechten

​

Parelhoensuprême
Geserveerd met romige risotto van champignons en afgewerkt met een rijke jus uit de Périgord.
€36

​

Traag gegaarde lamsfilet
Met een korstje van mosterd, gratin dauphinois, gestoofde savooikool en een jus van oude port.
€38

​

Gebakken zalmfilet
Begeleid door jonge spinazie, asperges en een fijne garnalencoulis.
€32

​

Filet van zeewolf met curry en kokos
Geserveerd met paprika, groene asperges en mosselen.
€34

​

Join the Club & Get Updates on Special Events 

Bedankt voor je inschrijving!

​

  • Facebook
  • Instagram

© 2025 designed by We Connect

bottom of page